Tarih : | at : | Safemode : ON
> root@redhatz:~# Alımlar Başlamıştır. İletişim Bölümünden Alım Yapan Yöneticimize Ulaşabilirsiniz.
> root@redhatz:~# #redhatzopturkey 2016 Yeni Dönemi Artık Aktiftir. BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..



Başlık Yazar Yetki Comt Düzenlenen Kategori

BLOG AÇARAK İNTERNETTEN PARA NASIL KAZANILIR ? WyNe rwxr-xr-x 0 22:22:00

Başlık BLOG AÇARAK İNTERNETTEN PARA NASIL KAZANILIR ?
Yetki rw-r--r--
Yazar WyNe
Zaman 22:22:00
Kategori
Share
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki amacımız 5 Kuruş bile ödemeden Blogger.com üzerinden Açacağımızblogdan para kazanmak.

Adım 1 -} Blog Oluşturmak !
İnternet üzerinden Para Kazanmak istiyorsak en iyi yöntemlerden birisi kesinlikle blog açmak.
Bloğumuzu Hiç bir ücret ödemeden açabiliriz.Beraber bir Blog Nasıl Açılır inceleyelim.
Blogger.com adresine Google hesabımızla giriş Yapıyoruz.
Yeni Blog Butonuna Tıklayalım.
Açacağımız Bloğun Başlığını ve Blog Adresini (Domain-Alan Adı) Girerek Blog Oluştur Butonuna Basarak Bloğumuzu Oluşturuyoruz.
Bu kısımda sizlere Blog İsminizin Dikkat Çekici ve Akılda Kalıcı Olması Gerektiğini Söylemeliyim.

Adım 2 -} Göz Alıcı Blog Teması
Bloğumuzu Oluşturduğumuza göre sıra bloğumuzu okurlarımız gözünde diğer blogların önüne geçirecek olan Güzel bir blogger teması bulmaya geldi. Blogger Temaları adresinden bloğunuz için bir tema seçebilirsiniz.
Blogger Kontrol Panelimizden Şablon - Yedekle / Geri Yükle - Dosya Seç butonuna basalım ve Tema.xml dosyamızı seçip yükleyelim Blogger Temamızı Yüklemiş Olduk.

Adım 3 -} İçerik Paylaşımı (Konu Oluşturma)
Bloğunuza gireceğiniz içerikler okurlarınızın dikkatini çekmeli
Bloğunuz'da ASLA ALINTI İÇERİK YAYINLAMAYIN !!!
Özgün olun çünkü Alıntı yaptığınız taktirde Google ve diğer Arama Motorları Konunuzun Alıntı Olduğunu Anlayacak ve size Hırsız Muamelesi yapacaklardır.
Alıntı yapanları Anlamıyorum bir konu yazmak o kadar da zor değil aslında.Oturup bilgisayarın başına konu hakkındaki aklınıza gelen bilgileri kendi cümlelerinizle klavyeniz aracılığı ile bloğunuza aktaracaksınız bunun bence hiç de zor bir tarafı yok sizden atomu parçalamanız istenmiyor.
Yazılarınız ne kadar uzun olursa o kadar iyi.
Yazınızda Kullanacağınız görseli kendiniz hazırladığınız taktirde Görsel Aramalardan da nasibinizi alabilirsiniz.Bloğunuza ekleyeceğiniz resimlere Logonuzu eklemeniz sizin yararınıza olacaktır.

Adım 4 -} Bloğunuzun Tanıtımını Yaparak Hitinizi (Siteye gelen ziyaretçi sayısı) Arttırın !
Bloğunuzu Forumların Site Tanıtım bölümlerinde ilgi çekici bir Tanıtım Yazısı ile Google Aramalarında Yükselmek istediğiniz Kelimeye Link vererek Yayınlayın.Böylece hem sitenize Yeni Okurlar çekecek hem de Bloğunuz için Backlink almış olacaksınız.

Adım 5 -} Bloğunuzdan Para Kazanın !
Geldik en zevkli olaya ;
Bloğumuzu Açtık Yazılarımızı yazdık Belli bir okuyucu kitlesine ulaştık.Artık emeklerimizin karşılığını almaya geldi sıra.
İlk Değinmek istediğim konu Google Adsense 'den Para Kazanma.
Bloğumuz altı ay lık süreyi tamamladıktan sonra Kazançlar Sekmesindeki Google Adsense 'e Kayıt Olma butonu açılır.Google Adsense her internet sitesi sahibinin Reklam Almak için Uğraştığı Ziyaretçilerin reklamlara tıklaması halinde Tıklama Başına En yüksek ödemeyi yapan Güvenilir bir Reklam firmasıdır.Zaten Adsense'in bir Google ürünü olması dahi Güvenilirliğini kanıtlar niteliktedir.Bloğunuz altı aylık süreyi doldurduysa bu Fırsatı Kaçırmamanızı Öneririm.
Google Adsense Warez içerik yayınlayan Film - Dizi - Program sitelerini kabul etmemektedir.Eğer Adsense ile çalışmayı düşünüyorsanız bunu göz önünde bulundurmalısınız.
Bloğunuz Adsense Politikalarına Uygun ise Kolayca Adsense onayı alıp Bloğunuzda Adsense Reklamlarını Yayımlayabilirsiniz.

Bir başka bloğunuzdan Para Kazanma Yöntemi ise Webmasterların sitenize reklam vermesidir.Sitenizin Hitine göre Reklam ücreti de Doğru orantılı olarak artacaktır.

Hürriyet Bumerang 'dan Tanıtım Yazısı Yayınlayarak Para Kazanmak için Bumeranga kayıt olmalıyız bumerang bizlere Arada sırada Bloğumuzda yayınlamamız için bazı sitelerin Tanıtım Yazısını veriyor bu yazıyı değiştirmeden bloğumuzda yayınladığınız taktirde ücretinizi Alıyorsunuz 50TL olduğunda Banka Hesabınıza Paranız Aktarılıyor.Benim Şuana Kadar 13 Tl olmuş Yavaş Yavaş Birikiyor.

Farklı bir Para Kazanma Yöntemi ise Referans üzerinden Bloğunuzdan Para Kazanmadır.
Mesela SosyalTakipçi-Para Kazanma Sistemi Konum üzerinden Siteye Referans linkimden 50 kişi üye olmuş Sosyal Takipçi Referans linkinizden üye olan her kullanıcı için size 0.20$ ödüyor.Bu şekilde Referans üye toplayarak Bloğunuzdan Para Kazanabilirsiniz.Bu şekilde referans ile kazanç sağlayabileceğiniz sitelerin tanıtımını bloğunuzda yapmanızı öneririm.

Son olarakda Google tarafınızdan Bloğunuza Pagerank Verildi ise Backlink Satışı Yaparak Bloğunuzdan para kazanabileceğinizi söylemeliyim.Tek yapmanız gereken Paranızı alıp Müşterinizi Sitesinin linkini istediği kelimeye no-follow link vererek Footerınıza eklemek.Fiyatı Pagerank değerinin yüksekliğine göre tabi ki değişmektedir.

Umarım Sizler için Yararlı Bir Yazı Olmuştur.Yazımı Dikkate alarak sizlerde 5 kuruş ödemeden Blog Açarak İnternetten Para Kazanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Makalemizi Okuduysanız Yorum yapabilirsiniz. Küfürlü Yorumlar Silinir Ve Kullanıcı Engellenir. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
#RedHatzOpTurkey

Blogger tarafından desteklenmektedir.